Palvelut

Palvelukonsepti

Kiinteistöpalvelu Talovarma Oy tarjoaa kokonaisvaltaista isännöintiä taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Kokonaispalveluun kuuluvat mm:

Hallinnolliset tehtävät kuten yhtiökokoukset ja hallituksen kokoukset Taloushallinnon tehtävät kuten budjetointi, kirjanpito, tilinpäätökset, reskontra, rahoituslaskelmat, tekninen isännöinti/isännöinti

Teknisissä ongelmatilanteissa tekninen isännöitsijä arvioi korjaustarpeet paikan päällä. Tarkastuksista laaditaan aina raportti, mikä tallentuu sähköisessä muodossa mahdollisine valokuvineen arkistoon. Taloyhtiön vastuun piiriin kuuluvissa tapauksissa tekninen isännöitsijä/isännöitsijä organisoivat korjaustyöt ja ohjeistavat korjaajat tarvittavin tiedoin. Jos tarvitaan erikoisselvityksiä tai suunnitelmia, niiden tekoon käytetään ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita.

Osakkaiden suorittamissa korjaustöissä tekninen isännöitsijä neuvoo ja opastaa hankkeen läpiviennissä sekä suorittaa tarvittavat tarkastukset mm. vesieristystarkastukset. Sivuillamme on helposti täytettävä muutostyöilmoitus, joka tallentuu lähetyksen jälkeen automaattisesti muutostyörekisteriin ja huoneistokohtaiseen huoltomuistioon.

Mahdollistamme asiakkaillemme myös e-laskun ja suoramaksuvaihtoehdon yhtiövastikkeiden ja muiden maksujen maksamista varten.

Toimintatapa

Kiinteistöpalvelu Talovarma Oy on kokenut ja osaava isännöitsijätoimisto, joka korostaa toimintatavassaan vastuuntuntoisuutta, avoimuutta ja tasapuolisuutta. Isännöinti ja taloushallinto toimivat yhtenäisenä tiiminä, jolloin tehtävät hoidetaan tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ammattitaitoa ylläpidetään osallistumalla kiinteistöalan koulutuksiin sekä yrityksemme sisäisiin koulutuksiin. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja kiinteistöalan tutkimustoimintaa.

Hyvin hoidetulla isännöinnillä, jossa otetaan huomioon koko elinkaari, on merkittävä osuus kiinteistön arvon pitkäjänteisessä kehittämisessä ja kiinteistön arvon säilymisessä.

Osaavien tekijöiden muodostama yhteistyö- ja palveluverkosto on isännöitsijälle tärkeä työkalu, joka mahdollistaa korjausten toteuttamisen kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.

Talovarmalla on omassa toimistossa kokoustilat, jossa on hyvä järjestää mm hallituksen kokoukset, yhtiökokoukset ja urakkaneuvottelut.

Kiinteistöpalvelu Talovarmalla on kokemusta lukuisista kiinteistöille tehdyistä saneerauksista, uusimisista ja erilaisista kunnostuksista, joten kaikki asiakkaamme saavat tämän kokemuksen käyttöönsä.

Toimimme isännöitsijänä myös useassa uudiskohteessa, joten uudiskohteen erityisvaatimukset ovat meille tuttuja. Näihin sisältyy mm. tiivistä yhteistyötä rakennusaikaisen hallituksen kanssa, uudiskohteen vastaanotto rakennuttajalta, asukkaiden opastusta avainten luovutuksen yhteydessä valmistumispäivänä, vakuuksien valvonta, takuuajan vuositarkastukset ja yhteydenpito takuukorjauksissa rakentajiin yms.